Optimizare pentru motoarele de căutare – SEO

Nu e așa că vă place să fiți în top?

Componentele principale ale oricărei campanii de SEO trebuie să fie: Cercetarea organică a cuvintelor cheie, optimizarea în pagina și crearea de Link-uri.

Știați că 78% dintre persoanele care caută un serviciu sau un produs caută mai întâi online iar 95% din toate clicurile organice ajung la primele 3 înregistrări din Google. SEO este una dintre cele mai puternice și profitabile soluții de marketing disponibile și trebuie să facă parte din strategia dvs. digitală globală.

Ossiris Marketing vă ajută la crearea unei strategii personalizate de SEO folosind instrumentele și software-ul de top din industrie pentru a alege Cuvintele Cheie care vor ajuta site-ul vostru să aibă o poziție ridicată in clasamentul Google. Vom verifica și repara fundația actuală a site-ului vostru și vă vom face în mod proactiv recomandări bazate pe tehnici etice de white-hat SEO.

83
%
Trafic Organic - Creștere
52
%
Rata de respingere - Scădere
38
%
Durata medie a vizitei - Creștere
27
%
Pagini pe sesiune - Creștere

Modul în care îi ajutatm pe clienții noștri

Noi acordăm o atenție deosebită detaliilor prin observarea comportamentului persoanelor targetate pe Internet și îi ajutăm să își satisfacă nevoile prin intermediul unui site prietenos care a permis clienților noștri să obțină feedbackul pe care îl doreau prin căutările pe Google.

Analiza site-ului

Examinăm site-ul vostru pentru a înțelege locul în care se află și pentru a identifica zonele care pot fi îmbunătățite. Putem, de asemenea, să facem o analiză a unui site concurent pentru o comparație unu-la-unu, care va ajuta să luați cele mai bune decizii despre strategiile și acțiunile viitoare. Analiza siteului furnizează informații aprofundate privind parametrii, cum ar fi vizitele, durata sesiunii și rata de respingere.

Vedeți cât de bine este optimizată pagina voastră

Lasați-ne să vă ajutăm să dezvoltați afacerea voastră online.

Echipa noastră de profesioniști în SEO este partenerul perfect pentru un parteneriat de afaceri de succes.

Cere o ofertă:

Răspunsurile nu sunt obligatorii dar sunt necesare pentru a putea primi o oferta corectă

Message sent!

Verified by ExactMetrics