Marketing prin Email

Aveți o strategie de marketing prin e-mail?

Aveți o strategie de marketing prin e-mail pentru afacerea voastră? Dacă nu, cu siguranță pierdeți o grămadă de clienți potențiali. Marketingul prin e-mail continuă să fie una dintre cele mai eficiente modalități de comunicare cu clienții actuali și potențiali.

E-mailul este în continuare cel mai eficient mod de comunicare cu oamenii. Este cea mai bună modalitate de a trimite oferta vostră. Deasemenea, oferă o rentabilitate a investiției de 75% în marketingul digital atunci când este utilizat corect.
  • Vom crea un șablonul de e-mail conform îndrumărilor și strategiei vostre.
  • Configurăm campania în așa fel încât să ajungă la public și a mării lista de contacte, care se poate transforma în listă de clienți.
  • Dacă vindeți un produs sau un serviciu, vom urmări rezultatele campaniilor de e-mailuri și le vom analiza împreună cu rapoartele Google Analytics.
  • Vă oferim consultanță gratuită pentru afacerea voastră și vă putem ajuta să vă transformați ideile în realitate.
  • Campaniile noastre de e-mail marketing sunt create de experți in psihologia publicului.
  • Puteți începe cu un buget redus care să poată fi crescut ulterior în funcție de marimea bazei de date.

Fa o analiza SEO GRATUITA pentru site-ul tau!

Cu cât știi mai multe cu atât ești mai bun!

Marketing prin e-mail care te conectează cu publicul tău

Campaniile noastre de newsletter obligă publicul să facă clic dorindu-și să afle mai multe. Pe măsură ce oamenii devin tot mai selectivi cu informațiile pe care le primesc, este important ca firmele să trimită mesaje direcționate și de o înaltă calitate, care sunt interesante și relevante.
Strategia de marketing
Marketingul prin e-mail vine la pachet cu strategia de comunicare digitală. Dacă vă concentrați doar asupra activității de reținere și implicare a clienților, vă putem ajuta cu o strategie de marketing care să vă ajute să vă atingeți obiectivele de afaceri.
Urmărire și raportare
Urmărirea punctelor de contact dintre campaniile de e-mail și raportarea acestora vă vor ajuta să identificați aspectele care necesită mai multă atenție. Vom testa campaniile cu ajutorul A/B testing și o le vom adapta conform datelor obținute.
Crearea sablonului
Fiecare campanie este eficientă și se aliniază la cea mai recentă tehnologie prin testarea șabloanelor de e-mail în toate browserele de desktop importante și pe dispozitivele mobile. Această abordare reduce probabilitatea ca mnewsletterele voastre să ajungă în spam sau să fie aruncate.
Campaniile de marketing
Campaniile sunt dezvoltate folosind cele mai bune resurse pentru a vă cunoaște publicul țintă. De aceea testam campaniile înainte de lansarea lor și monitorizăm impactul prin ratele de clic și ratele de închidere.

Cere o ofertă:

Răspunsurile nu sunt obligatorii dar sunt necesare pentru a putea primi o oferta corectă

Message sent!
Verified by ExactMetrics