Marketing pe Rețelele Sociale

Servicii de Social Media Marketing

Promovarea afacerii voastre pe toate platformele sociale importante și optimizarea acestora pentru segmentul vizat. Proiectarea campaniilor digitale în așa fel încât să genereze cele mai adecvate liste de prospecți pentru afacerea voastră.
Suna-ne la +4 0741 559 999 sau intrați în legătură cu noi utilizând formularul de mai jos și hai să începem să punem bazele următorului proiect de marketing.
 • Facebook Management
 • Youtube Management
 • Realizarea paginii de profil
 • Concursuri și Reclame
 • Extinerea Brand-ului în Social Media
 • Monitorizarea Brand-ului
 • Management-ul Comunității
 • Postare de conținut
 • Strategia de dezvoltare
 • Analiza Pieței si a Copetiției
 • Managementul Reclamelor
 • Optimiarea conversiilor

De ce să ne alegi pe noi?

Ne place să păstrăm sub control lucrurile și avem o mulțime de experiență în managementul rețelelor sociale. Ceea ce ne deosebește cu adevărat de orice alta agenție digitală este faptul că noi gândim totul prin prisma noii generații, ceea ce înseamnă o mai bună inovare și mai multe soluții "out of the box" pentru clienții noștri. Lunar, vă vom trimite un raport de activitate care va include interacțiunile fanilor cu paginile voastre pentru a putea măsura progresul și a vă îmbunătăți performanța.

Facebook pe scurt

Peste 1,7 miliarde de persoane folosesc Facebook pentru a se conecta cu prietenii și familiile lor; platforma de socializare este instalată pe trei din patru smartphone-uri; și mai mult de jumătate din utilizatorii Facebook vizitează această platformă de socializare în fiecare zi. Facebook sa dezvoltat rapid devenind rețeaua socială ideală pentru publicitate și interacțiune cu utilizatorii relevanți pentru brandul vostru, garantându-va succesul.

Gestionarea paginilor Facebook

Vă ajutăm prin efectuarea următorilor pași specifici pentru gestionarea paginii voastre:

–Crearea paginii, gestionare și mentenanță, crearea unui un link de acces direct în Facebook;

– Creșterea numărului de Like-uri;

– Avem specialiști dedicați care să gestioneze și să răspundă de toate activitățile de pe pagina voastră de Facebook;

– Crearea de aplicatii Facebook;

– Lucrăm pentru a vă îmbunătăți relațiile cu clienții;

– Echipa noastră de profesioniști vă poate personaliza și pagina, inclusiv designul fotografiilor de profil si de copertă.

Managementul reclamelor Facebook

În mod normal, Facebook afișează anunțurile pe care le consideră interesante și relevante pentru nevoile publicului lui, însă noi putem face setările necesare pentru a direcționa anunțurile către utilizatorii țintă.

LinkedIn pe scurt

Atunci când cineva este interesat de o rețea de socializare profesională, te gândești automat la LinkedIn. Acesta s-a poziționat ferm ca platformă socială B2B, lasând în urmă concurenții ei.

Astăzi, LinkedIn deține peste 450 de milioane de utilizatori și peste 3 milioane de companii au configurată propria pagină.

Strategia LinkedIn

Running advertising campaigns on the popular professional networking channel LinkedIn allows for highly targeted ads to be shown to your target professional audience.Executarea campaniilor publicitare pe canalul LinkedIn permite afișarea unor anunțuri foarte bine direcționate către publicul țintă din mediul profesional.

Twitter pe scurt

Cu peste 313 de milioane de utilizatori activi lunar și aproximativ 6.000 de tweet-uri trimise în fiecare secundă, este foarte probabil ca subiectele relevante pentru industria voastră să fie distribuite în mod regulat. Ossiris Marketing vă poate ajuta să implementați publicitatea pe Twitter, ca parte a strategiei voastre de marketing, pentru a vă crește profilul companiei atât pe cât și în afara rețelelor sociale.

Strategia Twitter

După înregistrarea companiei voastre pe platforma Twitter, experții noștri vor crea campaniile voastre astfel încât să transmiteți mesajele pe scurt și cu precizie către publicul vizat.

Managementul reclamelor Twitter

Cele cinci opțiuni principale de targetare pentru campaniile de publicitate Twitter:

– Direcționarea în funcție de cuvinte cheie pentru a se potrivi cu ceea ce distribuie utilizatorii. Aceștia folosesc de obicei Twitter pentru conversații sau declarații. Vom folosi termenii care apar în aceste tweet-uri pentru a potrivi utilizatorii cu tweet despre subiecte relevante din anunțurile voastre.

– Interesele și urmăritorii vă permit să ajungeți la persoane cu anumite interese sau care au interese similare cu adepții anumitor conturi. Pentru a-ți crește audiența, am putea să-i vizăm pe adepții concurenților vostrii. Aceasta înseamnă că știm cum să poziționăm marca voastră în fața persoanelor potrivite.

– Audiențele personalizate pot fi colectate prin adăugarea de coduri pe site-ul vostru web și prin crearea unei liste de remarketing sau prin încărcarea unor date specifice, inclusiv e-mailuri și numere de telefon mobil.

 

– Direcționarea în funcție de comportamente pentru marca voastră: vor exista anumite comportamente și acțiuni care corespund audienței vizate de voi. Publicul disponibil este bazat pe comportamente și caracteristici reale (online și offline) ale partenerilor Twitter.

 

– Direcționarea în funcție de evenimente: acestor evenimente pot varia de la sărbători internaționale la conferințe specifice fiecărei țări. Folosind algoritmi proprii Twitter, acesta va plasa anunțul în fața utilizatorilor care și-au exprimat interesul sau au distribuit informații despre evenimentele similare viitoare sau anterioare.

Instagram pe scurt

Începând din iulie 2016, publicitatea pe Instagram a devenit disponibilă pentru toate companiile.

În zilele noastre, cu peste 600 de milioane de utilizatori, este cea mai mare platformă de publicitate socială pe mobil neexploatată și cu otendință de creștere rapidă.

Strategia Instagram

Instagram este deținut de Facebook și, prin urmare este pe deplin integrat cu acesta. Aceasta înseamnă că direcționarea a devenit mult mai eficientă, permițând agenților de publicitate să targeteze în funcție de criteriile demografice și interesele specifice similare publicității făcute pe Facebook.

YouTube pe scurt

Peste un miliard de utilizatori! Aceasta înseamnă ca utilizatorii YouTube reprezintă aproape o treime din utilizatorii de internet.

YouTube, numai pe telefonul mobil, ajunge la o audiență mai mare decât orice rețea de televiziune .

Strategia de conținut YouTube

Prin încărcarea de conținut optimizat pe YouTube, companiile pot oferi motive clienților să viziteze pagina voastră de web și să vă evalueze serviciile și produsele.

Strategia de reclamă YouTube

Anunțurile pe YouTube vă pot genera vânzări la un preț eficient din punct de vedere al costurilor chiar mai bine decât alte canale mai utilizate pe scară largă, cum ar fi Facebook sau standardul Google AdWords.

M ajoritatea clienților noștri au încredere în noi să gestionăm 90% din întregul conținut social (postări, concursuri, publicitate). Oferim pachete complete care necesită un consum minim de timp și energie din partea proprietarilor de afaceri. Înțelegerea noastră profundă privind marketingul social vă va ajuta să direcționați traficul de pe site către afacerea voastră, creând conținut personalizat, anunțuri convingătoare, consolidând postările și angajându-vă cu publicul vizat.

animationanimation

Spuneți-ne mai multe despre compania voastră și începeți transformarea

Echipa noastră vă poate ajuta să deblocați întregul potențial al marketingului pe social media!

Cere o ofertă:

Răspunsurile nu sunt obligatorii dar sunt necesare pentru a putea primi o oferta corectă

Message sent!
Verified by ExactMetrics