Crearea Website

Servicii creare Website

Site-ul vostru are doar 5 secunde pentru a capta atenția cuiva sau acesta va trece mai departe la următorul site. Este vorba de foarte puțin timp! Asta înseamnă ca designul site-ului si a paginilor dedicate (landing page) trebuie să fie perfect!

Ossiris Marketing vă poate ajuta afacerea să arate bine pe web, construindu-vă un site personalizat care să fie pe deplin funcțional pe orice dispozitiv, browser sau platformă pe care potențialii voștrii clienți îl pot utiliza.

Oferim site-uri pe platforma WordPress cu un design complet care includ branding, optimizarea pentru motoarele de căutare, și pun accent pe conversiile vizitatorilor.

Având un site care se vede bine pe desktop-uri, laptop-uri, tablete și smartphone-uri, vă asigurați că clienții voștrii pot afla mai multe despre compania voastră indiferent unde se află. Analizele, gestionarea și găzduirea lunară sunt incluse în planurile noastre.

Credem că o colaborare strânsă reprezintă fundamentul unui rezultat remarcabil. Începând cu auditurile de conținut, atunci când evaluăm nevoile și cerințele voastre pâna la evidențiarea oportunităților prin analiza concurenței, colaborăm la fiecare pas al procesului.

Cere o ofertă:

Răspunsurile nu sunt obligatorii dar sunt necesare pentru a putea primi o oferta corectă

Message sent!
Verified by ExactMetrics